Aanmelden convenience week

Hartelijk dank voor uw interesse in een bezoek aan onze bedrijf tijdens de convenience weken. Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden. Wij nemen na ontvangst van uw aanmelding zo spoedig mogelijk contact met u op.

Datum
Maandag 3 april
Dinsdag 4 april
Woendag 5 april
Donderdag 6 april
Vrijdag 7 april
Maandag 10 april
Dinsdag 11 april
Woensdag 12 april
Donderdag 13 april
Vrijdag 14 april
Versturen

Samen sterk in food!

Het is de kracht van DERO, ELTEN en BOSGRAAF om gezamenlijk klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen te bieden op het gebied van robotics, kaas(be)handeling/-verwerking en convenience.

Folder downloaden

Uitnodiging

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor een bezoek aan ons bedrijf om kennis te nemen van de mogelijkheden die wij bedrijven in de convenience food sector kunnen bieden.

De gezamenlijke ervaring van de groep (DERO bv, ELTEN bv en BOSGRAAF bv) in combinatie met de eisen en wensen uit de markt hebben geresulteerd in een nieuwe standaard voor productiemachines voor de convenience food productie.

In week 14en 15 kunnen wij u in ons bedrijf de nieuw ontwikkelde wraplijn, eiersnijder en volume doseerunit tonen welke voldoen aan de laatste stand der techniek en eisen t.a.v. hygiënisch ontwerp. Tevens is er de mogelijkheid om, op afspraak, uw eigen producten te testen op de wraplijn.

Daarnaast willen wij graag met u in gesprek over de andere mogelijkheden van ons leveringsprogramma zoals lijnen voor sandwiches, baguettes, het assortiment doseurs en niet te vergeten de mogelijkheden die wij bieden m.b.t. toepassing van robots in de convenience industrie.

Het programma beslaat een dagdeel (ochtend of middag) op een dag naar keuze en bestaat onder meer uit een presentatie over hygiënisch ontwerpen conform EHEDG, het bekijken van de bovengenoemde installaties en een korte presentatie over onze bedrijven en de mogelijkheden tot samenwerking.

Wij hopen dat u een dagdeel vrij kunt plannen in uw agenda om aanwezig te zijn. Aanmelden kan tot en met woensdag 15 maart via onderstaande button. Daarnaast zullen wij u nog persoonlijk benaderen om uw bezoek te bevestigen of in te plannen.

Graag tot ziens in Joure!